Fraud investigation- hur utreder man utomlands?

01 oktober 2019

Skiljer sig försäkringsbedrägerierna åt beroende på land? I Sverige är sk påplussningsbedrägerier mest vanligt men hur ser det ut i exempelvis Australien? Vilken typ av bedrägerier är vanligt där? I senaste avsnittet av Larmtjänstpodden pratar vi om försäkringsbedrägerier utomlands.

I det senaste avsnittet av Larmtjänstpodden har vi besök av Suzanna Holmqvist som utreder försäkringsbedrägerier i Australien och av Ann Hassel Tano som är utredningschef på Länsförsäkringar. Vi pratar om skillnaderna mellan de försäkringsbedrägerier som begås i Australien och de som begås i Sverige. Vi diskuterar även om utredningsverksamheterna i respektive land ser olika ut.

Gäster: Suzanna Holmqvist, utredare Australien. Ann Hassel Tano, utredningschef Länsförsäkringar.

försäkringsbedrägerier utomlands

Från vänster: Susanna Holmqvist och Ann Hassel Tano. 

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet