Larmtjänst söker en Utredningsinspektör med fordons- och IT-intresse

16 december 2019

Vi söker nu en Utredningsinspektör med fordons- och IT-intresse. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2020.

Arbetsuppgifter

Som utredningsinspektör arbetar du på uppdrag av försäkringsbolagen för att hitta stöldgods och bidra till bolagens utredningar av oklara försäkringsfall. Du kommer bl.a. att arbeta med att sammanställa och analysera information om stölder av fordon och annat gods samt att spåra, identifiera och återföra återfunnet stöldgods till rättmätiga ägare. Du kommer att ha många direkta kontakter med företrädare för försäkringsbolag och Polis.

Du kommer även att ansvara för vår dokumentanalysverksamhet. Vi kommer att erbjuda dig utbildning för att hantera vår analysutrustning. Du har ett självständigt ansvar för att utföra analyserna och protokollera resultaten.

Vi går mot en mer digitaliserad värld och vi tror att våra kunder i ökad utsträckning kommer att vända sig till Larmtjänst för att kunna hämta digital information från fordon, det digitala hemmet, etc. Vi ser gärna att du bidrar till att utforma vårt framtida utbud av tjänster inom detta område.   

Vem är du?

Du har sannolikt en bakgrund som polis med minst fem års tjänstgöring - gärna som förundersökningsledare, kriminaltekniker, IT-forensiker eller motsvarande. Vi tror att du har ett stort intresse för fordon och IT. Erfarenhet som utredare på ett försäkringsbolag är meriterande.

Som person är du noggrann och analytisk. Vidare har du en god social förmåga och servicekänsla. Du har mycket goda IT-kunskaper och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete i ett kompetent team. I rollen finns goda möjligheter att själv utveckla arbetsuppgifterna. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på Karlavägen i Stockholm.

Så söker du jobbet

Välkommen med din ansökan via ansökningslänken nedan. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2020.

 

Ansök här>>>

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Galvenius, vd Larmtjänst, tfn 08-522 785 20. Facklig företrädare är Niclas Antonsson (Saco), tfn 08-522 784 31.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här