Aktuellt

Försäkringsbranschen granskar bilbränder

21 januari 2020 pressmeddelande Under 2020 kommer försäkringsbranschen att ännu en gång genomföra en branschgemensam kontrollaktivitet där man titta närmare på bilbränder. Branschen kommer under året att lägga extra resurser på att utreda...

Nytt avsnitt av Larmtjänstpodden om bilbränder!

21 januari 2020 nyhet Bilbränder bidrar inte bara stora kostnader för samhället utan skapar även otrygghet. Men varför brinner det? Kan det vara så att försäkringsbedrägerier är en orsak till bränderna?

20 000 följare på Facebook

16 januari 2020 nyhet I januari månad har Larmtjänst Facebooksida Stöldtipset passerat 20 000 följare. Detta innebär att allt fler har möjlighet att ta del av våra stöldposter och därmed vara en del i att återfinna stulet gods....

Tre dömda för bilstölder

10 januari 2020 nyhet Tingsrätten i Linköping har dömt tre utländska medborgare till fängelse för bilstölder.

10 januari 2020

Smash& Grab kupperna fortsätter minska

7 januari 2020 pressmeddelande Under 2019 har det genomförts 24 Smash & grab- kupper, en minskning jämfört med 2018 då det genomfördes 38 st. Det visar statistik från Larmtjänst.
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här