Larmtjänst lanserar ny hemsida!

22 januari 2024

Idag lanserar Larmtjänst sin nya hemsida. Den stora förändringen är sökmöjligheten av efterlysta objekt.

Idag lanserar Larmtjänst  en ny hemsida. Den stora förändringen är söket i databasen efter efterlysta objekt.

- Vi noterade att många gick till innehållssöket och sökte efter efterlysta fordon vilket gjorde att de aldrig fick träff eftersom de sökte i fel databas. Detta har vi nu löst med ett fritextsök samt som man inte längre behöver välja objekttyp för att kunna söka, säger Åsa Lundin, kommunikatör på Larmtjänst.

Larmtjänsts hemsida är även ett arbetsverktyg för anställda inom försäkringsbranschen som jobbar mot försäkringsrelaterad brottslighet vilket innebär att en del förändringar har gjorts till delen som ligger bakom inlogg.

- Vissa sidor har varit svårarbetade och ganska ologiska och vi hoppas att den nya hemsidan är lättare att använda än tidigare, säger Åsa Lundin.

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet