Tillbaka

Brottsförebyggande filmer

29 maj 2024
Larmtjänst har tillsammans med Skippo.se tagit fram en serie brottsförebyggande filmer riktade till båtägare. Målet med dessa filmer är att öka medvetenheten och uppmuntra båtägare att proaktivt vidta säkerhetsåtgärder för att försvåra för tjuvar att stjäla deras båtar eller motorer.

Det finns flera effektiva åtgärder som båtägare kan tillämpa för att skydda sin egendom. Genom att följa dessa råd kan risken för stöld minskas avsevärt.

  • Starta upp Båtsamverkan i din båtklubb!
  • Stöldmärk din båt och båtmotor. Skriv upp skrov- och motornummer i båtkort.
  • Var observant på vilka som rör sig på din båtklubb.
  • Använda spårsändare, men kom ihåg att kolla batterierna samt att den är aktiverad och att du som användare förstår hur den fungerar.
  • Fyll i Lilla digitala båtkortet! 

Nedan kan du ta del av de filmer som Larmtjänst tillsammans med Skippo.se har tagit fram. Obs- Videorna är fiktiva men baserade på verkliga händelser.

(Skippo är en digital båttjänst med målet att förenkla båtlivet och inspirera livet på sjön). 

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet