Tillbaka

Stöldtipset- tips och söktjänst

23 november 2012
Stöldtipset är försäkringsbranschens gemensamma tipstjänst. Genom Stöldtipset kan allmänheten enkelt tipsa om stöldgods och försäkringsbedrägerier.
stöldtipset bild
 
Försäkringar är som en osynlig skyddshjälm för ditt liv. De finns där när du ramlar av cykeln, tappar din mobil i toaletten eller när din granne bestämmer sig för att grilla på sin balkong (med tvivelaktig grillkompetens). Försäkringslösningar fungerar dock inte i längden om individer eller kriminella nätverk missbrukar systemet för egen vinning.
 
Stöldtipset är försäkringsbranschens gemensamma tipsfunktion som finns i sociala medier. Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram. Stöldtipset är ett sätt för oss att få in allmänhetens iakttagelser på ett lätt sätt och kompletterar larmtjanst.se uppdrag att exponera stulna eller försvunna objekt.
 
Om du vet någon / eller misstänker någon för att ha begått försäkringsbedrägeri, använd försäkringsbranschens tipstelefon! Har du information om misstänkt stöldgods eller försäkringsbedrägeri?
Tipsa oss via knappen i sidhuvudet eller ring 020- 325 325.
Du kan vara anonym! 
 
Vid frågor om ett objekt ring 08-522 784 00.
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet