Tillbaka

Larmtjänstpodden: En djupdykning i försäkringsrelaterad brottslighet

26 september 2016
I Larmtjänstpodden lyfter vi ämnen inom brott och brottsbekämpning. I varje avsnitt möter vi experter inom försäkringsbranschen och brottsbekämpande myndigheter. Programledare är Åsa Lundin, kommunikatör på Larmtjänst

Jan Åke TörnhageJan Åke Törnhage

I Larmtjänstpidden utforskar vi aktuella ämnen inom stölder, bedrägerier och brottsbekämpning. Genom att prata med experter från både försäkringsbranschen och brottsbekämpande myndigheter ger vi dig en unik inblick i dessa komplexa frågor.

Vad kan du förvänta dig från Larmtjänstpodden?

  1. Insiktsfulla samtal: Våra avsnitt innehåller djupgående samtal med experter. Vi diskuterar allt från hur man skyddar sig mot stölder till de senaste trenderna inom bedrägerier.

  2. Fallstudier och verkliga exempel: Vi tar upp verkliga fallstudier och ger dig konkreta exempel på hur brott påverkar människor och samhället. Detta ger dig praktiska insikter och tips.

  3. Förebyggande åtgärder: Vi delar också värdefulla tips om hur du kan skydda dig själv, ditt hem och dina ägodelar. Förebyggande åtgärder är nyckeln till att minska risken för brott.

Varför lyssna på Larmtjänstpodden?

  • Utbildning: Oavsett om du är en vanlig medborgare, en företagare eller jobbar inom försäkringsbranschen, kommer du att lära dig något nytt i varje avsnitt.

  • Trygghet: Genom att förstå hur brott fungerar kan du bättre skydda dig själv och dina tillgångar.

Prenumerera på avsnitt enklast genom ITunes, Spotify, Acast eller där du hittar poddar. 

Senaste avsnittet av Larmtjänstpodden

 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Registrera användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.

Du kan även ringa in ditt tips på 020-325 325 Bifogade filer får max uppgå till 15MB. Du kan även klistra en länk till bilderna i tipsfältet